Workshops

Altijd al willen leren bloemschikken?

Dit is je kans!

Schrijf je in

Bloemschikken Hoogezand

Vanaf slechts 19,50 per persoon inclusief alle materialen! Vol = Vol
Wij verzorgen leuke workshops het hele jaar door!

Wilt u samen met collega’s, vriendinnen, familie of kennissen creatief bezig door te bloemschikken en werken met natuurlijke materialen, en tot slot aan het eind van de avond iets leuks hebben voor in huis? Dat maken wij mogelijk! Wij geven leuke workshops, zodat u zelf ook leert hoe u bloemstukken kan maken.

De workshops kunnen bij u thuis plaatsvinden, of bijvoorbeeld bij u werk, of in een buurt gebouw of dergelijke, waar u maar wilt! Er zijn veel mogelijkheden voor het maken van bloemstukke, hieronder zal nog een lijstje volgen met ideeën.

Bloemschikken cursus

Een half jaar lang elke maand samen met een vast groepje mensen bloemschikken, om en om bij bijvoorbeeld bij iemand thuis of bij iemand in een schuur. Je kunt je groep zelf samen stellen, want het is wel zo gezellig om te bloemschikken met mensen die je kent. Tijdens de workshops bloemschikken Hoogezand kunnen we verschillende dingen gaan maken.

Persoonlijke ontwikkeling bij Bloemschikken Hoogezand

Samen met het groepje maken we een lijstje van de dingen die jullie graag willen leren, zodat die punten ook aan bod komen! Op die manier leer je nieuwe trucjes kennen door te bloemschikken Hoogezand. Samen gaan we lekker bloemschikken onder het genot van een hapje en een drankje en maken we er elke keer wat moois van! Het is natuurlijk ook leuk om een workshop kado te doen.

De workshops bloemschikken zijn ‘ s avonds van 19.00 uur tot ongeveer 20.30 uur.

Neem contact met ons op om je op te geven voor een workshop.
In overleg is er erg veel mogelijk.

In oktober hebben we als verassing voor mijn schoonmoeder een cursus bloemschikken bij huis gehad van Kleurrijk.

En het was allemaal super geregeld. We hebben de afspraken per mail gemaakt en ook het soort bloemstuk met welke bloemen/kleuren.

Op de dag zelf was ook alles goed voor elkaar. De dames die de cursus gaven hadden alles bij zich, kunnen goed uitleggen en het bloemstuk

was voor iedereen uitstekend te maken waardoor we mijn schoonmoeder blij hebben kunnen maken met meerdere bloemstukken

in het huis en ook nog helemaal naar haar smaak!

Absoluut een aanrader!

Frank Kruizingahttps://

Wat kunnen we voor je betekenen?