Workshops

Altijd al willen leren bloemschikken?

Dit is je kans!

Schrijf je in

Workshop Bloemschikken Hoogezand

Vanaf € 22,50 biedt Kleurrijk al een workshop aan. Dit is een gezellige avond bloemschikken met meerdere dames (of heren).
Deze avond begint met een informatief stuk over de bloemen, de behandeling ervan en meer praktische weetjes. Na een korte pauze beginnen we aan het praktische gedeelte: het maken van een bloemstuk of boeket.

Dit bloemstuk mag u uiteraard meenemen, in overleg kan dit bloemstuk worden gemaakt op een eigen ondergrond. Deze workshops zijn gewoon eenmalig te reserveren en is geen cursus die uit een aantal (verplichtte) lessen bestaan. Een workshop staat altijd een maand van te voren aangegeven op onze Facebook-pagina en op onze website. Hierbij staat altijd een voorbeeld, echter kunnen bloemen altijd afwijken.

Het is natuurlijk ook altijd leuk om met familie of vrienden een workshop te volgen. Wij hanteren een minimaal aantal van 5 personen. Dus als u een groepje van 5 heeft en u wilt liever met uw eigen groepje een workshop volgen, mail dan naar: bertjan@kleurrijkhoogezand.nl.

Ook is het mogelijk om een workshop te organiseren op een eigen locatie, in dit geval kunt u ook een mailtje sturen naar bovenstaand mailadres.

Bedrijven of Verenigingen

Ook bedrijven of verenigingen kunnen bij ons een workshop reserveren. Omdat deze groepen vaak groter zijn, gaat onze voorkeur uit naar een eigen locatie. Dit kunnen wij regelen of wellicht dat u een ruimte heeft. Graag vragen we hiervoor contact op te nemen door een mail te sturen naar: bertjan@kleurrijkhoogezand.nl. Ook voor de prijs (die meestal kan afwijken) vragen we om een mailtje te sturen.

Neem contact met ons op om je op te geven voor een workshop. In overleg is er erg veel mogelijk.

In oktober hebben we als verassing voor mijn schoonmoeder een cursus bloemschikken bij huis gehad van Kleurrijk.

En het was allemaal super geregeld. We hebben de afspraken per mail gemaakt en ook het soort bloemstuk met welke bloemen/kleuren.

Op de dag zelf was ook alles goed voor elkaar. De dames die de cursus gaven hadden alles bij zich, kunnen goed uitleggen en het bloemstuk

was voor iedereen uitstekend te maken waardoor we mijn schoonmoeder blij hebben kunnen maken met meerdere bloemstukken

in het huis en ook nog helemaal naar haar smaak!

Absoluut een aanrader!

Wat kunnen we voor je betekenen?

Messenger icon
Send message via your Messenger App