Cadeau artikelen

Ook voor leuke cadeau´s kunt u bij ons terecht. Naast bloemen en planten hebben we ook een groot aanbod in leuke cadeautjes, decoratie en woonartikelen.

Pakketten

We hebben ook cadeaupakketten. Deze pakketten stellen we zelf samen met artikelen uit onze winkel. Ook stellen we pakketten samen die volledig naar de wens van de klant zijn. Dit kan bijvoorbeeld ook met zelf meegebrachte artikelen.

Voor ieder wat wils

We proberen elke keer weer nieuwe artikelen in te kopen zodat we niet het hele jaar door dezelfde artikelen verkopen.
Zo proberen we vernieuwend te zijn en voor ieder iets te hebben. Ook vinden we het belangrijk dat we de artikelen niet tegen een abnormaal hoge prijs aanbieden. Daarom kijken we bij het inkopen erg streng naar wat is leuk, wat is trendy maar wel betaalbaar.
Door middel van beurzen worden we door onze leveranciers goed op de hoogte gehouden wat er in de mode is of komt. Aan de hand hiervan kunnen we daar goed op in spelen.

Dealer van Blond Amsterdam

Sinds enige jaren zijn we dealer van het merk “Blond-Amsterdam”. Blond is een leuk en vrolijk servies wat meespeelt in de seizoenen, zo kunt u denken aan Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag, Zomer, Winter, Kerst en Sinterklaas. Bij ons kunt u voornamelijk het servies van Blond-Amsterdam kopen. Af en toe hebben we eens andere items zoals de portemonnees en de telefoonhoesjes. Blond Amsterdam is bij ons erg populair, het is zelfs zo dat sommige series op voorintekening gaan. Heeft u vragen voor een bepaalde serie over Blond Amsterdam, neemt u dan contact met ons op.

Kijk ook eens op onze speciale Blond Amsterdam pagina.