U bent van harte welkom bij Kleurrijk Bloemen in Hoogezand!

Wat leuk dat u een kijkje komt nemen op onze site.
U vindt hier van allerlei informatie over de producten die we verkopen, de diensten die we aanbieden en uiteraard onze producten in onze webshop.
De producten in de webshop zijn allemaal door onszelf gemaakt en geen foto’s van het internet.

KleurRijk Hoogezand (Groningen)

Op 16 september 2010 opende Dorien Kleurrijk aan de Meint Veningastraat. Enkele maanden daarvoor had ze haar diploma behaald aan het AOC Terra te Groningen. Het bloemenvak was haar zeker niet onbekend omdat haar ouders en grootouders ook in de bloemen zaten. In het begin begon ze vooral met bloemen, planten en wat potterie. In 2012 werd er een behoorlijk stuk aangebouwd waardoor ze meer artikelen kon aanbieden zoals woonaccesoires. In die tijd had ze veel ondersteuning van stagaires waaronder ook Jelma. Nadat Jelma haar diploma had behaald aan het AOC Terra is ze, na een kleine onderbreking, in dienst gekomen bij Kleurrijk. Doordat zowel Dorien als Jelma beide gediplomeerd zijn, hebben ze verstand van zaken en kunnen ze u bijstaan met deskundig advies en worden onze stagaires deskunidg opgeleid.

Meer dan bloemen alleen

De laatste jaren is er een grotere vraag ontstaan naar woonaccesoires, decoratie en potterie. Doordat we enkele jaren geleden een uitbreiding hebben gekregen achter de winkel kunnen we deze artikelen ook ruim aanbieden. We blijven kijken welke artikelen goed lopen en welke artikelen minder goed lopen. Doordat we hierdoor ook steeds meer verschillende artikelen hebben blijft het voor de klant telkens een verassing als ze bij ons de winkel binnen komen lopen.

Bloemen online bestellen

Online shoppen is de laatste jaren erg belangrijk geworden. Voorheen hadden we al een webshop, deze werd onderhouden door Fleurop. Onze huidige webwinkel hebben we volledig onder eigen beheer. Zo kunnen we meer dan alleen boeketten online zetten. Ook kunnen bedrijven makkelijk hun orders plaatsen.
Mochten er vragen en/of onduidelijkheden zijn? Laat het ons gerust weten door het contactformulier in te vullen.

Buitenplein met buitenplanten

Erg trots zijn we op ons buitenplein. Wij houden ons plein zo gevuld dat we het hele jaar door buitenplanten kunnen aanbieden. Uiteraard is ons aanbod vanaf maart groter omdat er vanaf die tijd een breder assortiment tuinplanten worden aangeboden. We proberen voor elk wat wils te hebben, helaas kunnen we hier niet volledig aan voldoen omdat er erg veel soorten struiken, planten en bomen zijn. Als u een specifieke plant zoekt kunnen we altijd met uw zoekcriteria naar één van onze leveranciers gaan. Ook kunt u een specifieke zoekvraag invullen op onze contactpagina zodat we meteen al kunnen beginnen met uw zoekvraag.

Het team van Kleurrijk

Dorien Korf-Smalbil:
Eigenaresse

Jelma Flap-Oosting

Bertjan Korf
Administratie/Social-Media/Website/Bestellingen/Zakelijk contact
bertjan@kleurrijkhoogezand.nl/06-28693506

Martine Nienhuis

Zaterdaghulp

Nynke Haveman:

Zaterdaghulp/Bloembindster in oplieidng