Over ons

Team Kleurrijk stelt zicht voor…..

KleurRijk Hoogezand (Groningen)

Op 16 september 2010 opende Dorien Kleurrijk aan de Meint Veningastraat. Enkele maanden daarvoor had ze haar diploma behaald aan het AOC Terra te Groningen. Het bloemenvak was haar zeker niet onbekend omdat haar ouders en grootouders ook in de bloemen zaten. In het begin begon ze vooral met bloemen, planten en wat potterie. In 2012 werd er een behoorlijk stuk aangebouwd waardoor ze meer artikelen kon aanbieden zoals woonaccesoires. In die tijd had ze veel ondersteuning van stagaires waaronder ook Jelma. Nadat Jelma haar diploma had behaald aan het AOC Terra is ze, na een kleine onderbreking, in dienst gekomen bij Kleurrijk. Doordat zowel Dorien als Jelma beide gediplomeerd zijn, hebben ze verstand van zaken en kunnen ze u bijstaan met deskundig advies en worden onze stagaires deskunidg opgeleid.

Meer dan bloemen alleen

De laatste jaren is er een grotere vraag ontstaan naar woonaccesoires, decoratie en potterie. Doordat we enkele jaren geleden een uitbreiding hebben gekregen achter de winkel kunnen we deze artikelen ook ruim aanbieden. We blijven kijken welke artikelen goed lopen en welke artikelen minder goed lopen. Doordat we hierdoor ook steeds meer verschillende artikelen hebben blijft het voor de klant telkens een verassing als ze bij ons de winkel binnen komen lopen.

Bloemen online bestellen

Online shoppen is de laatste jaren erg belangrijk geworden. Voorheen hadden we al een webshop, deze werd onderhouden door Fleurop. Onze huidige webwinkel hebben we volledig onder eigen beheer. Zo kunnen we meer dan alleen boeketten online zetten. Ook kunnen bedrijven makkelijk hun orders plaatsen.
Mochten er vragen en/of onduidelijkheden zijn? Laat het ons gerust weten door het contactformulier in te vullen.

Buitenplein met buitenplanten

Erg trots zijn we op ons buitenplein. Wij houden ons plein zo gevuld dat we het hele jaar door buitenplanten kunnen aanbieden. Uiteraard is ons aanbod vanaf maart groter omdat er vanaf die tijd een breder assortiment tuinplanten worden aangeboden. We proberen voor elk wat wils te hebben, helaas kunnen we hier niet volledig aan voldoen omdat er erg veel soorten struiken, planten en bomen zijn. Als u een specifieke plant zoekt kunnen we altijd met uw zoekcriteria naar één van onze leveranciers gaan. Ook kunt u een specifieke zoekvraag invullen op onze contactpagina zodat we meteen al kunnen beginnen met uw zoekvraag.

“Ik heb 2x door Kleurrijk een geboorteboeket laten maken. En als ik iets weggeef aan bloemen dan kom ik dat bij Kleurrijk doen. Ik vind Kleurrijk klantvriendelijk en ze denken ook mee om een leuk boeket samen te stellen. Ik vind de winkel, zowel de buitenkant als binnenkant, prachtig! Voor mij springt Kleurrijk er bovenuit in Hoogezand. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Dikke prima dus!”

Het team van Kleurrijk

Dorien Korf-Smalbil:
Eigenaresse-Gediplomeerd Bloembindster

Dorien is in september 2010 begonnen met Kleurrijk. Een paar maand daarvoor was ze geslaagd voor de opleiding van bloembindster aan het Terra in Groningen. Op zich zat zij dicht bij het vuur: aangezien haar opa en oma al in de bloemen zaten, haar ouders een bloemen groothandel in Eelde hadden, 2 broers van haar een bloemenwinkel in Veendam hadden en hebben, 1 broer van haar een tuincentrum in Veendam had en weer een andere broer bij haar ouders werkte in de bloemen groothandel. Ook een pand was niet zo moeilijk gezocht, een oom van haar zit in het onroerend goed en had de locatie van de winkel vrij staan op dat moment.
In het begin begon ze met weinig middelen maar een aantal jaren later heeft Kleurrijk bijna een dubbele aan verkoop oppervlakte, veel woonaccesoires, ruime keuze kamer- en tuinplanten, ruime keuze vazen en potterie en vele cadeauartikelen.
In het begin deed Dorien het vooral in haar eentje, maar nu kan dat niet meer. Naast Jelma heeft ze elk schooljaar veel stagiaires van het Terra uit Groningen en andere locaties.

Jelma Flap-Oosting
Gediplomeerd Bloembindster-Verkoopmedewerkster-Stagebegeleider
Jelma is begonnen bij Kleurrijk als stagiaire. 2 schooljaren heeft ze bij ons stage gelopen. Ze heeft in haar stage periode laten zien dat ze verstand van het bloemenvak had en er echt voor wilde gaan. Echt een harde werker. Een jaartje heeft ze even bij een andere bloemist gewerkt maar in 2015 is ze weer bij ons terug gekomen en heeft ze in het voorjaar van 2017 een vast contract bij Kleurrijk gekregen. Net als Dorien heeft ze verstand van zaken en zorgen ze samen dat ze de laatste trends op bloemen gebied blijven volgen.

Bertjan Korf
Mede-eigenaar-Administratie
Bertjan is verantwoordelijk voor de administratie en het verwerken van de bestellingen binnen Kleurrijk. De kans is groot dat als u belt, u Bertjan aan de telefoon krijgt.
Ook maakt hij de facturen en is hij het aanspreekpunt voor de crediteuren en debiteuren.
Ook is Bertjan verantwoordelijk voor hetgeen er online op de website gebeurt en zorgt hij dat de webshop up-to-date blijft

Wat kunnen we voor je betekenen?

Messenger icon
Send message via your Messenger App