Sinds 2013 is Kleurrijk aangesloten bij Fleurop

Fleurop is een verzendorganisatie gespecialiseerd in bloemen. Nationaal en internationaal.
In Nederland zijn er ruim 1100 bloemisten aangesloten bij Fleurop, wereldwijd zijn dit er 4000 verdeeld over 140 landen.
Fleurop stelt bepaalde eisen aan de bloemisten die zich willen aansluiten bij de verzendorganisatie en ook na het toelaten worden deze bloemisten streng gecontroleerd.

Zo zijn de belangrijkste eisen dat er goede service en goed kwaliteit worden geleverd.

Bij Kleurrijk is het dus mogelijk om uw boeket naar familie of vrienden elders in het land te versturen. Hoe gaat dit dan in zijn werk? U doet bij ons uw bestelling en rekent af, wij zorgen dat het boeket/bloemstuk/plantenarrangement wordt doorgegeven bij de collega Fleurop bloemist en de collega Fleurop bloemist zorgt dat uw bestelling wordt afgeleverd bij de ontvanger op het tijdstip dat u bij ons heeft doorgegeven.

Voor het bezorgen van een Fleurop-Boeket, wordt € 6,95 in rekening gebracht. Dit zijn de kosten die door Fleurop zijn vast gesteld.

Bloemenbon

Kleurrijk verkoopt ook de bloemenbon van Fleurop en neemt deze in.
Dit zijn pasjes die u/de ontvanger bij ons kan besteden. Deze hoeft echter niet in één keer te worden besteed. Het bedrag wat wordt besteed wordt via de computer van de pas afgeschreven. Is het bedrag hoger dan op de pas staat? Dit bedrag dient dan te worden bijbetaald.

Fleurop-Cadeaushop

Kleurrijk is ook een Fleurop-Cadeaushop, dit wil zeggen dat er meerdere artikelen kunnen worden besteld bij een eventueel boeket.
Zo kan er een boeket met Merci-chocolade worden besteld, een boeket op een Fleurop-vaas of een geboorteboeket met een roze/blauw Nijntje of een leuke Bella-beer.