Grafstukken/Rouwarrangementen

Voor ieder een afscheid op een waardige manier!

Geef je geliefde een waardig afscheid door middel van een mooi rouwstuk of een rouwboeket. Kleurrijk helpt graag mee om een mooi arrangement voor uw geliefde samen te stellen. Het hoeft tegenwoordig niet allemaal meer wit te zijn maar zie je steeds meer kleur. Uiteraard kan wit nog steeds of wit met een kleurtje, bijvoorbeeld wit met paars voor een man of wit met rose voor een vrouw.
Helaas is de tijd dat iedereen 100 wordt voorbij en overlijden mensen jonger. Het is mogelijk om hobby/werk in het grafstuk te verwerken. Bijvoorbeeld een schoffel, als iemand dol was op tuinieren of een voetbal als iemand helemaal gek was op voetballen of de kleuren van FC Groningen.

Maak het extra persoonlijk met een lint of kaart

Uiteraard is het mogelijk om een lint of een kaart aan het boeket te laten maken. We hebben verschillende kleuren lint en inkt. Standaard gebruiken we cremé kleurig lint met gouden letters maar we hebben ook zwart inkt en zelfs blauw. Ook zijn er verschillende kleuren lint, bijvoorbeeld: Groen, rose, lila etc.
Meestal wordt er twee linten gekozen. Op het ene lint komt een persoonlijke boodschap te staan, zoals: we gaan je missen of een laatste groet. Op het tweede lint komt de afzender te staan.
Let wel op! Bij een crematie wordt er vrijwel nooit de tekst ‘Rust zacht’ gebruikt.
Een enkel Lint kost bij Kleurrijk; € 9,00, een dubbel lint € 17,50.
Kaarten zijn er met allerlei voorbedrukte teksten of blanco. Enkele voorbedrukte teksten zijn: Een laatste groet, Rust zacht, We zullen je missen, in onze herinnering zul je blijven voortleven. Een kaart kost bij ons € 4,95.

Wordt het ook bezorgd?

Jazeker bezorgen we uw rouwarrangement ook. Dit kan bij een uitvaartcentrum of bij iemand thuis. Onze bezorger zal altijd respect tonen naar de nabestaanden.

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen sowieso zelf in onderstaande plaatsen:

Hoogezand, Sappemeer, Kiel Windeweer, Kolham, Kropswolde, De Groeve, Zuidlaren, Bareveld, Eexterveen, Eexterveenschekanaal, Slochteren, Harkstede, Scharmer, Woudbloem, Siddeburen, Gieterveen, Veendam, Wildervank, Zuidbroek, Meeden, Muntendam, Westerbroek, Annerveenschekanaal, Schildwolde, Froombosch, Noordbroek, Wagenborgen, Spijkerboor

Wilt u het op een plaats bezorgd hebben die hierboven niet vermeld staat? Schroom u niet om gewoon even te bellen.
Doordat we zijn aangesloten bij Fleurop, kunnen we uw rouwarrangement landelijk bezorgen. Denk er dan wel aan dat het arrangement enigszins af kan wijken.