Zakelijk

Kleurrijk wil graag meer kleur in onze samenleving brengen, dat is onze missie en we hebben daarom een bijzondere initiatief voor ondernemers in de regio. Jullie vormen een belangrijke maatschappelijke spil en geven met bloemen een opbeurend gevoel aan mensen in de wachtruimte, vreugde bij jarige colleaga’s en waardering bij werknemers. Speciaal voor ondernemers heeft Kleurrijk Hoogezand daarom de een aantal unieke services om al uw bloem- en relatiegeschenken te verzorgen.

Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan.

  • Zakelijk kortingen
  • Verjaardagsservice voor werknemers of klanten
  • Welkomstservice
  • Entree service

 

Zakelijke mogelijkheden

Bent u geinteresseerd in de zakelijke service van Kleurrijk maar wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen?

Vul het formulier hiernaast in of bel met 0628693506/0598-392208 (Bertjan of Dorien) of stuur een mail naar bertjan@kleurrijkhoogezand.nl, en we maken een afspraak met u zodat u weet met wie u van doen heeft

 

Verjaardagsservice

Met de verjaardagsservice zorgt Kleurrijk ervoor dat er op de verjaardag van de mensen als werknemers of klanten een bloemetje wordt bezorgd namens u of uw bedrijf. Zo vergeet u nooit meer ene verjaardag en zal deze attente geste zeker gewaardeerd worden door de ontvanger. Het werkt erg eenvoudig. We maken afspraken over het budget en de wensen in het algemeen of zelfs per klant individueel. Deze lijst gebruiken wij vervolgens als uitgangspunt en nemen de verjaardagsservice voor u uit handen. factureren gebeurd in overleg maandelijks of per kwartaal op één heldere en complete factuur.

 

Welkomstservice

Met de Welkomstservice zorgt u altijd voor een uitstekende eerste indruk voor de mensen die uw bedrijf binnentreden of de mensen in de wachtruimte. In overleg verzorgen wij de uitstraling van uw bedrijf of praktijk met verse bloemwerken voor op de balie, in de tuin of in uw bedrijfsruimtes. In een afspraak spreken we duidelijk af welke locaties en met welke frequentie we dit verzorgen. Hierin zullen we ook adviseren waar u dat op prijs stelt en werken we binnen een afgesproken budget. Facturatie geschied maandelijks of per kwartaal in overleg.

 

Entreeservice

Uiteraard is de eerste indruk van grote waarde. Bij veel bedrijven is dit de entree.
Hierbij kan Kleurrijk u ook goed van dienst zijn. Wij kunnen mooie tonende bloemstukken maken voor bij de ingang of mooie bloembakken helemaal naar uw wens vullen met passende planten. In overleg met u kunnen we de bloembakken voor u speciaal inkopen of laten maken.
Uiteraard kunnen we zorgen dat de bloembakken/bloemstukken aan het seizoen zijn gebonden. Zo heeft u elke 2/3 maand iets anders staan, passend bij de seizoenen.

En ziet u het niet zitten om levende bloemen of planten te hebben, i.v.m. verzorging of dergelijk, dan kunnen we altijd iets voor u maken met kunstproducten of deco producten.

Neem voor meer vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak gerust contact met ons op.

Geïnteresseerd? Neem contact op

    Wij proberen u indien nodig zo spoedig mogelijk van een reactie te voorzien.