Zakelijk

Kleurrijk wil graag meer kleur in onze samenleving brengen, dat is onze missie en we hebben daarom een bijzondere initiatief voor ondernemers in de regio. Jullie vormen een belangrijke maatschappelijke spil en geven met bloemen een opbeurend gevoel aan mensen in de wachtruimte, vreugde bij jarige colleaga’s en waardering bij werknemers. Speciaal voor ondernemers heeft Kleurrijk Hoogezand daarom de een aantal unieke services om al uw bloem- en relatiegeschenken te verzorgen.

Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan.

  • Zakelijk kortingen
  • Verjaardagsservice voor werknemers of klanten
  • Welkomstservice
  • Entree service

 

Zakelijke kortingen

Middels nevenstaand formulier kunt u als ondernemer een speciaal ondernemersaccount aanvragen bij Kleurrijk. Na controle wijzen wij u de rol van ondernemer toe hetgeen u meteen recht geeft op een aantal unieke voordelen zoals;

  • 5% Korting op alle boeketten in de webwinkel
  • + 5% Extra korting op bestellingen in de webwinkel met meer dan 5 boeketten
  • + 5% Extra permanente korting bij een totale besteding van Euro 500,- op zakelijke account in de webwinkel.

Zoals u ziet loont het zich om u als zakelijke klant aan te melden bij Kleurrijk en samen met ons meer kleur te geven aan de samenleving. De kortingen worden zichtbaar wanneer u bent inlogd en worden gespecificeerd weergegeven op de factuur. U kunt meteen betalen, maar ook op factuur voldoen. Vraag uw account aan middels nevenstaand formulier, dan informeren wij u verder.

 

Verjaardagsservice

Met de verjaardagsservice zorgt Kleurrijk ervoor dat er op de verjaardag van de mensen als werknemers of klanten een bloemetje wordt bezorgd namens u of uw bedrijf. Zo vergeet u nooit meer ene verjaardag en zal deze attente geste zeker gewaardeerd worden door de ontvanger. Het werkt erg eenvoudig. We maken afspraken over het budget en de wensen in het algemeen of zelfs per klant individueel. Deze lijst gebruiken wij vervolgens als uitgangspunt en nemen de verjaardagsservice voor u uit handen. factureren gebeurd in overleg maandelijks of per kwartaal op één heldere en complete factuur.

 

Welkomstservice

Met de Welkomstservice zorgt u altijd voor een uitstekende eerste indruk voor de mensen die uw bedrijf binnentreden of de mensen in de wachtruimte. In overleg verzorgen wij de uitstraling van uw bedrijf of praktijk met verse bloemwerken voor op de balie, in de tuin of in uw bedrijfsruimtes. In een afspraak spreken we duidelijk af welke locaties en met welke frequentie we dit verzorgen. Hierin zullen we ook adviseren waar u dat op prijs stelt en werken we binnen een afgesproken budget. Facturatie geschied maandelijks of per kwartaal in overleg.

 

Entreeservice

Uiteraard is de eerste indruk van grote waarde. Bij veel bedrijven is dit de entree.
Hierbij kan Kleurrijk u ook goed van dienst zijn. Wij kunnen mooie tonende bloemstukken maken voor bij de ingang of mooie bloembakken helemaal naar uw wens vullen met passende planten. In overleg met u kunnen we de bloembakken voor u speciaal inkopen of laten maken.
Uiteraard kunnen we zorgen dat de bloembakken/bloemstukken aan het seizoen zijn gebonden. Zo heeft u elke 2/3 maand iets anders staan, passend bij de seizoenen.

En ziet u het niet zitten om levende bloemen of planten te hebben, i.v.m. verzorging of dergelijk, dan kunnen we altijd iets voor u maken met kunstproducten of deco producten.

Neem voor meer vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak gerust contact met ons op.

Geïnteresseerd? Neem contact op

    Wij proberen u indien nodig zo spoedig mogelijk van een reactie te voorzien.