Zakelijk

Kleurrijk is graag uw partner als het gaat om zakelijk bloemwerk.
Denk hierbij aan een bloemstuk elke week of om de week op de balie of het leveren en verzorgen van planten in uw bedrijf of denk eens aan een bloemetje bij een zieke/jarige medewerker of een zakelijke relatie.
Wij bezorgen overal en staan in voor een goede service.

Tevens zijn wij een Duurzame Bloemist. wat dat wil zeggen kunt u lezen onder het kopje op deze site onder ‘Duurzame Bloemist’.

Wellicht bent u geïnteresseerd of wilt u meer (vrijblijvende) informatie?

We zijn allereerst erg blij dat we uw interesse hebben gewekt.
Om ons te bereiken kunt u bellen naar 0598-392208 en vraagt u naar Dorien of Bertjan, u kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Bertjan: 0628693506.
Mailen kan natuurlijk ook:

info@kleurrijkhoogezand.nl
of
bertjan@kleurrijkhoogezand.nl

We werken niet met contracten en u ontvangt eind van de maand een gespecificeerde factuur van ons.

Hieronder nog een aantal voorbeelden wat we voor u/uw bedrijf kunnen betekenen

Welkomstservice

Met de Welkomstservice zorgt u altijd voor een uitstekende eerste indruk voor de mensen die uw bedrijf binnentreden of de mensen in de wachtruimte. In overleg verzorgen wij de uitstraling van uw bedrijf of praktijk met verse bloemwerken voor op de balie, in de tuin of in uw bedrijfsruimtes. In een afspraak spreken we duidelijk af welke locaties en met welke frequentie we dit verzorgen. Hierin zullen we ook adviseren waar u dat op prijs stelt en werken we binnen een afgesproken budget. Facturatie geschied maandelijks of per kwartaal in overleg.

 

Entreeservice

Uiteraard is de eerste indruk van grote waarde. Bij veel bedrijven is dit de entree.
Hierbij kan Kleurrijk u ook goed van dienst zijn. Wij kunnen mooie tonende bloemstukken maken voor bij de ingang of mooie bloembakken helemaal naar uw wens vullen met passende planten. In overleg met u kunnen we de bloembakken voor u speciaal inkopen of laten maken.
Uiteraard kunnen we zorgen dat de bloembakken/bloemstukken aan het seizoen zijn gebonden. Zo heeft u elke 2/3 maand iets anders staan, passend bij de seizoenen.

En ziet u het niet zitten om levende bloemen of planten te hebben, i.v.m. verzorging of dergelijk, dan kunnen we altijd iets voor u maken met kunstproducten of deco producten.

Neem voor meer vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak gerust contact met ons op.

Geïnteresseerd? Neem contact op

    Wij proberen u indien nodig zo spoedig mogelijk van een reactie te voorzien.