Stage bij Kleurrijk

Op dit moment kunnen leerlingen van o.a. Terra Groningen zich weer bij ons aanmelden voor hun stage voor het schooljaar 2016/2017.

Als je je bij ons aanmeld voor stage maken we eerst met je een afspraak om eens langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Na dit gesprek maken we een afspraak om een keer een dag mee te lopen. Dit doen we vooral om te kijken of er een eerste klik is.
Na deze meeloop dag gaan we bekijken of je binnen ons team past.

Kleurrijk is een erkend leerbedrijf en is bevoegd om leerlingen op te leiden.

We zijn een laagdrempelig bedrijf waar iedereen welkom is en we hebben in elke prijsklasse iets te bieden aan onze klanten. Ook voor de consument die geen bloemen zoekt hebben we een uitgebreid assortiment cadeau artikelen.
Een aantal keren in de maand proberen we onze winkel weer anders in te richten, hierdoor is het voor de consument altijd een verassing hoe ze de volgende keer onze winkel aantreffen.

“Door Kleurrijk ben ik er eigenlijk achter gekomen wat ik in de toekomst wil doen. Ik deed eerst de opleiding Design&Styling en ik ben stage komen lopen bij Kleurrijk omdat het een bloemen en cadeauwinkel is met woonaccesoires. Na een paar maanden ben ik me gaan beseffen dat ik het bloemenvak in wilde. Ik ben van opleiding gewisseld naar Bloem&Design en ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Kleurrijk is een leuk, goed en gezellig stagebedrijf. Vooral omdat je jezelf heel goed kunt ontwikkelen in het bedrijf. Je hebt een hele vrije keuze in wat je wilt leren, het bedrijf staat overal voor open en alles is mogelijk. Daardoor is alles een uitdaging en daar leer je van!us.”

Chantal Erichhttps://

Kleurrijk Hoogezand: erkend leerbedrijf volgens het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven)

Download hieronder meer informatie: SBB-stage.docx (25kb)

Wat kunnen we voor je betekenen?