Stage bij Kleurrijk

Als stagiaire bij Kleurrijk proberen we je een zo goed mogelijk beeld te geven hoe het is om in een winkel te werken. En dan specifiek een bloemenwinkel. Hoe gaat het vanaf opening tot aan sluit.

Bij ons leer je het bloemwerk in de praktijk te maken, zoals: rouwwerk, bruidswerk, boeketten, bloemstukken. We zorgen dat je een vaste begeleider hebt, die zowel contact met jou als de school heeft. Het ligt eraan welke dag je stage loopt, welke begeleider je hebt. Maar hoe dan ook: het is sowieso iemand met jaren ervaring.

 

Ik wil stagelopen, en dan?


Wij nodigen je sowieso uit om eens een dag of dagdeel mee te lopen. Je kunt dan alvast een beetje van de sfeer proeven die bij ons heerst. Door gesprekken met je aan te knopen, proberen we erachter te komen wat voor vlees we in de kuip hebben.

Uiteraard kijken we deze dag hoe je klanten benaderd en hoe je de werkzaamheden oppakt. Als we aan het eind van de dag positief zijn en het lijkt jou ook leuk, gaan we het proberen om er samen een onwijs leuke en leerzame stageperiode van te maken.

 

Leerbedrijf


We mogen officieel stagiaires opleiden, het enige wat we van jou vragen is inzet! We leiden jaarlijks leerlingen op van het Terra uit Groningen maar ook leerlingen van de groene school melden zich bij ons aan en leerlingen van middelbare scholen die een aantal weken ervaring moeten opdoen uit de praktijk. We vragen je wel om je zo open mogelijk in te zetten.

Kleurrijk Hoogezand: erkend leerbedrijf volgens het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven)

“Door Kleurrijk ben ik er eigenlijk achter gekomen wat ik in de toekomst wil doen. Ik deed eerst de opleiding Design&Styling en ik ben stage komen lopen bij Kleurrijk omdat het een bloemen en cadeauwinkel is met woonaccesoires. Na een paar maanden ben ik me gaan beseffen dat ik het bloemenvak in wilde. Ik ben van opleiding gewisseld naar Bloem&Design en ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Kleurrijk is een leuk, goed en gezellig stagebedrijf. Vooral omdat je jezelf heel goed kunt ontwikkelen in het bedrijf. Je hebt een hele vrije keuze in wat je wilt leren, het bedrijf staat overal voor open en alles is mogelijk. Daardoor is alles een uitdaging en daar leer je van!us.”