Laten weten dat je aan haar denkt. Hem mist.
Hen dankbaar bent. Het begint hier. Bij Fleurop.
Want bij Fleurop staan er altijd en overal vakkundige bloemisten voor je klaar
die weten hoe je een gevoel overbrengt. En hoe je iemand verrast.

 
 

Onze werkwijze

 

Al bijna een eeuw bezorgt Fleurop een goed gevoel.
Dankzij een grootschalig netwerk van vakkundige bloemisten,
in zowel binnen- als buitenland. Op dezelfde dag! Maar hoe dan?

 

 

Kwaliteit boven alles.

Als je iemand een boeket wilt laten bezorgen, dan zit daar altijd een reden achter. Die reden is in bijna alle gevallen emotioneel. Je bent blij omdat iemand je geholpen heeft, je wilt je liefde uiten naar diegene die je hart heeft veroverd, je wilt gewoon zomaar je waardering uiten… altijd wil je een bepaald gevoel overbrengen en de bloemen zijn daarvoor hét middel. Dan moet de kwaliteit goed zijn. Je wilt dat het boeket lang staat, dat het ook een emotie losmaakt bij de ontvanger en het moet jouw gevoel dus overbrengen. Daar zijn we bij Fleurop dagelijks mee bezig. Alles moet kloppen en dus de kwaliteit bovenal.

Service.

Tijd. Een rekbaar begrip, maar niet als je jouw gevoel wil overbrengen. Dat wil je nu, want je zit nu in die flow. Dat betekent snelheid! Geen probleem bij Fleurop. Vandaag voor 14:00 uur besteld, is vandaag ook bezorgd! Ook wereldwijd kun je vaak dezelfde dag nog een bloemetje laten bezorgen. Daar zijn wij op ingesteld en dat noemen wij service.


Samenwerken.

Fleurop is een coöperatie. Dat staat voor ‘samenwerken’. Wij kunnen alleen maar de gewenste service en kwaliteit leveren dankzij het netwerk van bloemisten die bij ons zijn aangesloten. En daarvoor is samenwerken enorm belangrijk. Wanneer een bloemist zich aan wil sluiten bij Fleurop moet deze aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet de bloemist een vakdiploma hebben en is het een vereiste dat de bloemen dagelijks vers ingekocht worden. Fleurop zet daar tegenover dat jij altijd een vers boeket van jouw lokale vakkundige bloemist ontvang. Op deze manier kan Fleurop de garantie geven dat een boeket gegarandeerd (minimaal) 7 dagen mooi blijft! Ook kunnen we de ‘same-day-delivery’ hierdoor al sinds 1921 waarmaken.

Eerlijkheid.

Transparantie en eerlijkheid staan hoog in het vaandel van Fleurop. Wij werken daarom met eerlijke prijzen voor zowel de bloemist als de consument. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij een goed gevoel kan overbrengen met een prachtig boeket.