Blond Amsterdam

Van bloemen word je vrolijk, maar van Kleurrijk is meer dan alleen bloemen. Omdat wij Blond Amsterdam ook kleurrijk vinden en zo vinden passen bij onze bedrijfssfeer, zijn wij officieel verkooppunt van Blond Amsterdam in Hoogezand – Sappemeer. Het merk heeft inmiddels een brede serie aan collecties en bij ons in de winkel vind je een zeer groot assortiment van dit prachtige assortiment.

Wij bieden Blond Amsterdam exclusief aan in onze winkel. In verband met de breekbaarheid wordt Blond Amsterdam niet per post verstuurt, maar als cadeau in combinatie met een bloemetje laten bezorgen kan natuurlijk wel!

De collecties

Even Bijkletsen”; een complete vrolijke en kleurrijke servieslijn waar Femque en Janneke bekend mee zijn geworden

Delfts Blond”; een servieslijn met Blond interpretatie van het oud-Hollandse blauw

Blondelicious”, is qua vorm en kleur geïnspireerd op de jaren ’50. Het complete servies kenmerkt zich door pasteltinten met grappige illustraties.

I love Holland”, dit complete servies kenmerkt zich door illustraties van typisch Hollandse tafereeltjes

From Asia with love”, dit servies, met o.a. diepe schalen en grote rechthoekige borden, wasabi bakjes en een theepot maakt het mogelijk om complete maaltijden van rijsttafel tot sushi snacks te serveren.

A cup of Blond”, deze lijn bestaat uit 9 verschillende smaken Blond thee met bijbehorende mokken, theetipjes en een theepot.

Blond Specials”, in de collectie hebben we verschillende kleine concepten, zoals bijvoorbeeld verschillende themamokken (Papa, Mama, Opa, Oma, Juf, Meester, Geslaagd, Congratulations etc), maar ook kleine concepten zoals bijv. een taartenthema.

Neem contact met ons op