Seizoensgebonden

De Nederlandse groothandel is marktleider in Europa en goed voor 60% van de wereldwijde bloemenhandel.
Op Nederlandse veilingen worden 12.000 verschillende soorten bloemen en planten verhandeld die uit ongeveer 50 verschillende landen afkomstig zijn. Hoewel nog steeds ongeveer 80% van de in Nederland verhandelde bloemkwekerijproducten uit Nederland zelf komt, is er een stijgende import en doorvoer van buitenlandse sierteeltproducten. De Nederlandse snijbloemenimport bedraagt op jaarbasis circa € 1 miljard.

Bloemwerk

Kleurrijk maakt vele boeketten voor vele gelegenheden.
Uiteraard is te denken aan:

  • Rouwwerk
  • Bruidwerk

Maar ook aan

  • Geboorteboeketten
  • Verjaardagsboeketten
  • Jubileumboeketten

Kleurrijk maakt graag uw bloemwerk persoonlijk door een persoonlijk element eraan toe te voegen. Dit wordt erg veel gedaan bij rouwwerk.
Veel van de bloemsoorten die worden verkocht zijn seizoensafhankelijk. Dit wil zeggen dat ze in een bepaald seizoen het beste te verkrijgen zijn. De ervaring leert dat vrijwel de meeste bloemen het hele jaar door te verkrijgen zijn.
Heeft u toch vragen over bepaalde bloemen, neemt u dan contact op via onderstaand contactformulier.

Thema’s

Wat is er nou mooier dan een boeket weg te geven of te ontvangen met bloemen van dat seizoen? Een mooie bos met zonnebloemen of met tulpen.
Elk seizoen heeft zijn eigen thema met bloemen. We hebben in onze webshop enkele voorbeelden staan die dit thema vertegenwoordigen.

Staat er iets niet tussen naar uw smaak of smaak van de ontvanger, neem gerust contact op via onze contactpagina.