Verjaardagsboeketten

De leukste boeketten voor elke verjaardag!

Zeg gefeliciteerd met verjaardagsbloemen!

Feestje bij de deur! Met een verjaardagsboeket is iemand pas echt jarig. Ken jij iemand die binnenkort jarig is? Verras hem of haar met een bos bloemen van Kleurrijk. Bij Kleurrijk kies je uit de mooiste bloemen en boeketten van dit seizoen! Verras je vader, moeder, broer, zus, zoon, dochter, vriend of vriendin met een bosje bloemen.

Een persoonlijke felicitatie.

Om een extra persoonlijke verjaardagsbloem te versturen, kun je ook een leuke kaart maken voor de jarige! Voor elke felicitatie vind je een passende kaart, waar je je eigen boodschap op kunt schrijven.

Veelgestelde vragen over verjaardagsboeketten

Wordt mijn boeket morgen bezorgd?

Wil je jouw verjaardagsboeket morgen laten bezorgen? Bestel je bos bloemen op werkdagen dan voor 21:00 uur en zaterdag voor 18:00 uur. Wij doen dan ons uiterste best om de bloemen de volgende dag persoonlijk te bezorgen.

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen verjaardagsboeketten in de volgende plaatsen: Hoogezand, Sappemeer, Kiel Windeweer, Kolham, Kropswolde, De Groeve, Zuidlaren, Bareveld, Eexterveen, Eexterveenschekanaal, Slochteren, Harkstede, Scharmer, Woudbloem, Siddeburen, Gieterveen, Veendam, Wildervank, Zuidbroek, Meeden, Muntendam, Westerbroek, Annerveenschekanaal, Schildwolde, Froombosch, Noordbroek, Wagenborgen,
Spijkerboor.


Staat uw plaats er niet bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hebben jullie ook andere cadeaus?

Ook voor leuke cadeau´s kunt u bij ons terecht. Naast bloemen en planten hebben we ook een groot aanbod in leuke cadeautjes, decoratie en woonartikelen.

Wat is de verjaardagservice?

Met de verjaardagservice van Kleurrijk vergeet u nooit meer een verjaardag! U stuurt ons uw verjaardagskalender per mail. Wij zetten uw verjaardagen in onze digitale agenda en op de verjaardag zelf krijgt de jarige een bloemetje of een andere leuke attentie. En wilt u dat er een cadeaubon (van welk bedrijf ook) of VVV bon bij het boeket cadeau wordt gedaan? Zelfs dit regelen we voor u. Meer weten over onze verjaardagservice? Ga dan naar onze pagina verjaardagservice.