Team Kleurrijk

Laten we bij deze eens het team van Kleurrijk aan u voorstellen. Het vaste team van Kleurrijk bestaat uit 4 personen.
We hebben Dorien en Jelma. Dorien is eigenaresse van Kleurrijk en verantwoordelijk voor alle leuke dingen die in de winkel staan, zoals: decoratie en woonaccessoires. Ook maakt ze veel mooi bloemwerk. Dorien heeft de volledige bloemenopleiding aan het Terra College in Groningen afgerond. Toen ze klaar was met school heeft ze vrijwel direct besloten om Kleurrijk te openen, in september alweer 9 jaar geleden. Toen nog op een kleiner winkel oppervlak, inmiddels verdubbeld met een mooie tuin erachter.
Jelma is begonnen als stagiaire bij Kleurrijk, toen als zaterdaghulp en inmiddels alweer jaren een vaste kracht binnen het team. Jelma is stagebegeleider en net als Dorien verantwoordelijk voor veel mooi bloemwerk. Ook Jelma heeft de bloemenopleiding aan het Terra College gevolgd.
Bertjan is achter de schermen fanatiek voor Kleurrijk. Hij is verantwoordelijk voor de administratie, facturatie, betalingen, webshop en marketing. Ook reageert hij op de mailtjes die binnen komen en beantwoord hij de facebook berichten. Het kan zo zijn dat hij ook aan uw deur komt om een boeket af te leveren. Ook heeft Bertjan contact met de zakelijke markt. Bertjan is getrouwd met Dorien en heeft dus samen met Dorien de algehele leiding over Kleurrijk.
Dan is er nog Jasmijn, Jasmijn is sinds februari van dit jaar onze vaste zaterdaghulp. Ook zij is ooit begonnen als stagiaire. Zij beviel zo goed dat we haar wilden houden en zij wou graag blijven. Ze is er elke zaterdag en in de vakanties vaker.

Jelma & Dorien Jasmijn

 Bertjan (inmiddels weer met meer haar)

Gerelateerde berichten

Geef een reactie